Vieną jums, kitas prieglaudai

„Šlapia Nosis”, tai lietuvoje pagaminti guoliai keturkojams. Už kiekvieną parduotą guolį, mes vieną padovanojame gyvūnų prieglaudai.

Idėja gimė, kai iš audinių likučių, pradėjome siūti guolius gyvūnų prieglaudoms. Nuo 2011 metų mes dirbame su interjero tekstile ir su audinių likučiais susiduriame nuolatos, o rūpindamiesi savo gamta mes radome originalų jų panaudojimo būdą – pasiūti stilingus ir ekologiškus guoliukus gyvūnams, kurie stilingai derėtų jūsų namų interjere.

100% Europietiškas Gaminys

„Šlapia nosis” guoliukai pagaminti Lietuvoje, Klaipėdoje. Kiekvienas modelio audinių derinys išieškotas ir derintas kartu su interjero dizaineriais. Guoliukai atitinka šiuolaikinio interjero tendencijas, spalvos guolių audinių parinktos pagal lietuvių skonį ir naujausias tendencijas.

Audiniai guoliams siunčiami iš vakarų Europos: Graikijos, Ispanijos, Italijos bei Prancūzijos. Guoliai sudaryti iš trijų dalių: pagrindinė pagalvė, vidinė pagalvė ir parolono gultas. Guolių vidui naudojame Klaipėdoje gaminamą paroloną, kuris skirtas miegamojo lovų čiužiniams.

Ekologiškas Guolio Vidus

Ieškodami geriausio kamšalo guoliams išbandėme ir sąmanas ir grikius, bet pasirinkome – miegamojo lovų čiužiniams naudojamą paroloną. Kamšalas sudarytas iš dviejų dalių: parolono lakštas ir perdirbto parolono pagalvė, kurios dėka jūsų augintiniui sukuriamas nepakeičiamas komfortas. Perdibto parolono pagalvė lengvai išimama ir yra su užtrauktuku, todėl paprasta išplauti, papildyti ar atvirkščiai išimti kamšalo. Mūsų gamybos technologija sukuria jūsų augintiniui komfortą ir tikros lovos jausmą.

Skirtingi Dydžiai

Pasiuvome skirtingus dydžius skirtingiems šunims. Mažiausi S dydžio guoliukai: išmatavimai: 50x40x10cm. Šie guoliai skirti katėms bei mažiems šuniukams. Juose puikiai jaučiasi terjero veislės šuniukai, pudeliukai, špicai ir panašaus dydžio keturkojai.

M dydžio guoliai yra tokių išmatavimų: 70x50x10cm. Šie guoliai leis patogiai jaustis didesniems šunims, tokiems kaip pekinesai, škotų terjerai, mopsai, ši cu ir panašaus dydžio keturkojai.

L dydžio guolių išmatavimai: 90x65x10cm. Šie guoliai skirti vidutiniško dydžio šunims: buldogams, koli veislės šunims, labradoodle veislės šunims.

XL guoliai skirti dideliems šunims. Jų išmatavimai: 120x80x12cm, todėl šiuose guoliuose patogiai jausitės ir jūs ir jūsų augintinis!

Guoliukų Priežiūra

Visos pagalvės pagamintos su įsiūtais ir paslėptais užtrauktukais. Juos mes paslėpėme, kad į užtrauktuką neįsiveltų šuns plaukai, o taip pat kad užtrauktukas nebraižytų jūsų namų grindinio. Užtrauktukų dėka lengvai galėsite ištraukti vidų ir skalbti tiek išorinę tiek ir vidinę pagalves tiesiog skalbimo mašinoje, rankiniu būdu

Vienerių Metų Garantija

Kiekvienas guolis pasiūtas, prikimštas ir supakuotas mūsų komandos, Klaipėdoje. Mes garantuojame už savo produktų kokybę, todėl suteikiame savo gaminiams vienerių metų garantiją